X
AUGUR PRAHA
EAN/PLU:
Dodavatelský registr: 103, 403

Chlebíček sýrovo-šunkový


Hlavní složka Třída jakosti Množství zdůrazněné složky Max obsah tuku Max obsah soli Min obsah č. sv. bílkovin Datum spotřeby Velikost balení
1 ks
Alergeny Skladování
obiloviny,vejce,mléko,celer,hořčice
Složení Informace na obale
Vlašský salát-výrobní Brambory,majonéza:(voda, rostlinný olej, modifikovaný škrob E 1422, vejce, ocet,jedlá sůl, stabilizátor(guarová guma, xanthan), konzervant E202),mrkev-konzervovaná,salám výrobní(vepřové maso, hovězí maso,pšeničná mouka,bramborový škrob,vláknina,jedlá sůl, voda,stabilizátory E451,E450, E250,antioxidant E300,přír. koření,cukry,přír.aroma,barvivo E120,tuk max.40%),nálev okurkový(Voda,ocet,sůl,cukr,sacharin E954,koření),vejce-vařená,okurky-konzervované,voda převařená,celer-konzervovaný,hořčice plnotučná(voda, hořčičné semeno, ocet, cukr, sůl, výtažek koření, barviva E102, E110),ocet 8%,cukr,sůl,vorčestr(Voda,ocet,cukr,sůl max.6%,víno,švestková povidla,směs koření,barvivo E150d,sušený rajčatový protlak,aromata,chilli extrakt,česnekový extrakt)pepř černý mletý,misocarine(E202, E211, E330),kyselina mléčná-6%roztok,biamex((Pediococcus acidilactici, Streptococcus diacetilactis, syrovátka, hydrolyzované kvasničné bílkoviny, organické kyseliny, gel svatojánského chleba, xanthanový gel, maltodextriny, kultura stupně "A") Veka-chlebíčková A-MOUKA PŠENIČNÁ,pit.voda,sůl,cukr,droždí,rostlinný olej, zlep.přípr(A-MOUKA PŠENIČNÁ,emulgátor E472e,dextroza,A-LEPEK PŠEN.,enzym, E 300) Šunka hranatá-standart vepř.kýta 60%,voda 34%,sůl,laktóza,zahušťovadla (E407,E415),kuk.škrob E1422,stabilizátory (E451,E452,E450),žel.lát. E508,lát.zvýr.chuť (E621,E635),antioxidant E316,reg.kys. E500,mod.škr. E1414,červené bar.E120, krevní bar.,tuk max. 10% Sýr Eidam 30% Tuk v sušině min.30% hm., sušiny min. 50% hm.,A-MLÉKO,jedlá sůl,sýrařské kultury Okurky-syrové Kapie-konzervovaná 1,75 paprika,voda,ocet,sůl,sladidlo-sacharin,stabilizátor konzistence:chlorid vápenatý E509.H781