X

EAN/PLU: 2129
Dodavatelský registr: 64
Dodavatelský registr: 64
Pomazánka niva
Hlavní složka | Třída jakosti | Množství zdůrazněné složky | Max obsah tuku | Max obsah soli | Min obsah č. sv. bílkovin | Datum spotřeby | Velikost balení |
---|---|---|---|---|---|---|---|
2 | kg-volný |
Alergeny | Skladování |
---|---|
vejce,mléko | |
Složení | Informace na obale |
Tvaroh měkký nízkotuč. A-MLÉKO,sušina min.16%,tuk max.0,5% Sýr Niva A-MLÉKO,jedlá sůl(max.5,5%),mlékařské kultury,ušlechtilá plíseň:Penicillium roqueforti, 52% suš. 50% t. v suš., Rostlinný tuk s MÁSLOVOU příchutí voda,rostlinné oleje a tuky,A-MÁSLO(0,5%),A-PODMÁSLÍ SUŠENÉ,emulgátor(mono- a diglyceridy mastných kys.,sluneč.Lecitin,polyglycerol-polyricin-oleát),sůl(0,3%)konzervant(sorbát draselný), kyselina citronová, aroma,barvivo(beta-karoten),vit.( A,D3). Jogurt bílý A-MLÉKO,A-MLÉČNÁ BÍLKOVINA,živá jogurt. kultura,probiotická kultura,Bifidobacterium a Lactobacilus acidophilus,obsah tuku max.3,5% MAJONÉZA základní Voda,rostlinný olej,modifikovaný škrob E1422,A-VEJCE,ocet,sůl,stabilizátor(guarová guma,xanthan),konzervant E202 Mléko nízkotučné A-MLÉKO Misocarine E202, E211, E330 Sůl sůl,jodičnan draselný,protispékací látka E535. biamex 014 (Pediococcus acidilactici, Streptococcus diacetilactis, syrovátka, hydrolyzované kvasničné bílkoviny, organické kyseliny, gel svatojánského chleba, xanthanový gel, maltodextriny, kultura stupně "A") Stabisol Stabilizátory a zahušťovadla(E415,E410,E412),maltodextrin, regulátor kyselosti(E575),zvýrazňovač chuti(E621,E631),antioxidant(E300). |