X
AUGUR PRAHA
EAN/PLU: 2102
Dodavatelský registr: 4

Salát vlašský


Hlavní složka Třída jakosti Množství zdůrazněné složky Max obsah tuku Max obsah soli Min obsah č. sv. bílkovin Datum spotřeby Velikost balení
2 kg-volný
Alergeny Skladování
obiloviny,vejce,celer,hořčice
Složení Informace na obale
Brambory Salám výrobní-nudličky vepř. maso, hovězí maso,A-MOUKA PŠENIČNÁ,bramborový škrob,vláknina,sůl,voda,stabilizátory E451,E450,E250,antioxidant E300,přír. koření,cukry,přír.aroma,barvivo E120,tuk max.40% MAJONÉZA základní Voda,rostlinný olej,modifikovaný škrob E1422,A-VEJCE,ocet,sůl,stabilizátor(guarová guma,xanthan),konzervant E202 Okurky-konzervované 1,8 okurky,pit.voda,ocet kvasný Mrkev-syrová CELER A-CELER Hrášek-konzervovaný hrášek,pit.voda,cukr,jedlá soda,přír.aroma. Hořčice plnotučná Voda,A-HOŘČIČNÉ SEMENO,ocet,cukr,jedlá sůl,koření,antioxidant disiřičitan draselný. Ocet 8% pit.voda, ocet kvasný lihový, barvivo E150c. Cukr moučka Sůl sůl,jodičnan draselný,protispékací látka E535. Vorčestr Voda,ocet,cukr,sůl max.6%,víno,švestková povidla,směs koření,barvivo E150d,sušený rajčatový protlak,aromata,chilli extrakt,česnekový extrakt. Pepř černý mletý Misocarine E202, E211, E330 Kyselina mléčná-6%roztok Kyselina mléčná E270 biamex 014 (Pediococcus acidilactici, Streptococcus diacetilactis, A-SYROVÁTKA, hydrolyzované kvasničné bílkoviny, organické kyseliny, gel svatojánského chleba, xanthanový gel, maltodextriny, kultura stupně "A")