X

EAN/PLU: 1435
Dodavatelský registr: 53214
Dodavatelský registr: 53214
Balaton klobása
masný výrobek trvanlivý fermentovanýHlavní složka | Třída jakosti | Množství zdůrazněné složky | Max obsah tuku | Max obsah soli | Min obsah č. sv. bílkovin | Datum spotřeby | Velikost balení |
---|---|---|---|---|---|---|---|
55 % | 4,5 % | 40 | 0,9 kg |
Alergeny | Skladování |
---|---|
NE | |
Složení | Informace na obale |
Vepřové maso, vepřové sádlo, hovězí maso, jedlá sůl, konzervant E 250, kořenící přípravek (dextróza, koření, maltodextrin, barvivo E 160c, E 120), startovací kultura mikroorganismů Bez lepku. Na 100g výrobku bylo použito 136g masa. | Masný výrobek trvanlivý fermentovaný. Složení: Vepřové maso, vepřové sádlo, hovězí maso, jedlá sůl, konzervant E 250, kořenící přípravek (dextróza, koření, maltodextrin, barvivo E 160c, E 120), startovací kultura mikroorganismů. Bez lepku. Na 100g výrobku bylo použito 136g masa. Obsah soli: max. 4,5%, obsah tuku: max. 55%. Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte a uchovejte při teplotě 0°C až + 20°C. Po otevření spotřebujte do 10 dnů. |