X
Kostelecké uzeniny
EAN/PLU: 572
Dodavatelský registr: 43152
Dodavatelský registr: 43152
Paprikáš
trvanlivý fermentovanýHlavní složka | Třída jakosti | Množství zdůrazněné složky | Max obsah tuku | Max obsah soli | Min obsah č. sv. bílkovin | Datum spotřeby | Velikost balení |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Vepřové maso | 50% | 4,5% | 54 | 800 g |
Alergeny | Skladování |
---|---|
stopy hořčice, sója | |
Složení | Informace na obale |
KOSTELECKÝ PAPRIKÁŠ. Masný výrobek trvanlivý fermentovaný. 100g výrobku je vyrobeno ze 129g masa. Složení: vepřové maso, vepřové sádlo, hovězí maso, jedlá sůl, dextróza, paprika 1%, konzervant E250, extrakt papriky, antioxidant E316, startovací kultura. Obsah soli max. 4,5% , obsah tuku max. 50%. Skladujte a uchovejte při teplotě od +1°C do +20°C, do 80% relativní vlhkosti, vyvěšené. Po nakrojení výrobku spotřebujte do 6 dní. Střívko není určeno ke konzumaci. Prodávající: Kostelecké uzeniny a.s., 588 61 Kostelec 60, Česká republika. Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu. |